Wie zijn wij? En wat doet Sea Puur?

Gedreven door passie voor gezondheid en natuurlijke producten willen wij onze kennis over deze mooie producten met jullie delen.

Gezondheid is de basis van ieder leven en succes.

Onze basis ligt in de Orthomoleculaire geneeskunde, van daaruit is onze productontwikkeling ontstaan, en kunnen wij heerlijke gezonde en heilzame producten aanbieden.

Zowel op gebied van voeding als op gebied van natuurlijke cosmetica producten.

Wij geven ook workshops en lezingen over gezondheid en voeding ( wat niet maar wat dan wel? ), dat kan op onze locatie bij Alkmaar of in overleg op een locatie naar wens.

Bent u nieuwsgierig geworden kijk dan snel veder op onze website zo als de webshop. Wilt u meer informatie vraag het dan snel via ons Contactformulier!

Reacties van onze klanten

Via een EMB test heb ik een zeer uitgebreid beeld gekregen over het functioneren van mijn organen, vitamine tekorten, energetische stoornissen, aanwezigheid van parasieten/bacteriĆ«n. De uitslag van deze test heeft Raoul gebruikt om een behandelplan op te stellen, waarin ik ook anders moest gaan eten. In mijn geval: glutenvrij, suikervrij, lactosevrij. Dat was in eerste instantie erg wennen en anders eten. Dit heeft na ruim anderhalf jaar geresulteerd in een betere conditie van mijn lichaam en geest. Allerlei opgeslagen afvalstoffen gaan in stukjes en beetjes uit het lichaam. Uiteindelijk ben ik langzaam 5 kg afgevallen. Het is een investering, maar je krijgt er uiteindelijk ook veel voor terug. Raoul is op momenten dat ik het echt nodig had, ook bereikbaar geweest om alles in het hele traject weer in het juiste perspectief te krijgen. 

I. Struikenkamp

Klant

Bij Seapuur ben je aan het goede adres als je leefstijl advies nodig hebt. Wij hebben dit als gezin mogen ervaren tijdens een hectische periode van ziekte binnen ons gezin. De ziektes waren niet zomaar wat... auto immuun ziekte van mijn man (sarcoidose), borstkanker bij mijzelf en de diagnose rett bij onze dochter. En dat op 35 jarige leeftijd... ons leven stond behoorlijk op zijn kop. Maar dankzij aanpassing van leefstijl zijn wij gezamenlijk bijzonder goed door deze periode gekomen. Raoul heeft passende adviezen gegeven die gecombineerd met medicatie een goede uitwerking hebben gehad. Ik zelf heb tijdens de chemo periode een hele energieke tijd gehad tussen de behandelingen door. Mijn man is helemaal van zijn klachten af en heeft weer volop energie. Raoul is ontzettend fijn om mee in gesprek te zijn en erg creatief met gerechten. Verrassend lekker kan gezond eten zijn! 

Rinske

Klant